V.10

Måndag

Blomman:

Äntligen måndag.Några barn är lediga och några barn är sjuka. Ute var det härligt väder. Tjocka vantar slängdes snabbt av. En del tänkte även ta av mössan men det får vi vänta med ett tag till. Till lunch fick vi potatismos och falukorv och det tyckte barnen var mums.

Tisdag

Blomman:

Vi fortsatte med kroppssånger och vi äro musikanter. Idag ville alla äta banan, så äpplen och päron blev kvar i skålen. Det blev vårpremiär för cyklarna. Ida och Elsa cyklade jättefort nerför backen, så fröknarna får ont i magen.  Ture fick syn på något högt upp i luften…..vi hade fullt sjå att komma på var det var för något. Vi gissade vilt på träd, lampa, flygplan……..men det var ju så klart fåglar han såg och de kvittrade så härligt. På eftermiddagen gick vi ut igen i vårvädret.

Onsdag

Blomman:

Idag var det bara 5 barn på blomman. Många barn var lediga och någon var sjuk. Emilia och Ida lekte familj i lägenheten. Ture kollade in sopbilen och läste böcker. lilly och Linnèa bakade med degen och gjorde runda cirklar som blev till gubbar. Glada gubbar och ledsna gubbar. lise tog kort på barnens ögon som sedan ska sitta på deras papperskroppar.

Torsdag

Blomman:

På samlöingen lekte vi gubben i lådan fast denna gången var det olika djur som hade gömt sig under filten. När christina var och hämtade frukt så sov alla barnen.

Fredag

En härlig vårdag med sol och utelek. (i själva verket var det svinkallt) Vi cyklade, grävde i sanden och lagade sandmat.

Ha en go helg alla. På söndag är Lillstugepersonalen på Hagabadet och vilar upp sig så vi kan köra gärnet på måndag. Vi ses då!

Puss & Kram / fröknarna