Blomman

Idag måndag målade Ture, Ville och Leopold med vått-i-vått-teknik. Pappret är då vått så att färgerna sprider ut sig när man målar. Ture sa ”splash” när han skvätte och målade. Leopold målade bara med röd färg. Ville gjorde en brun teckning.

Ute var det för första gången riktigt kallt. det var för hårt i sanden för att gräva så vi tog ut cyklarna och det var många av blommanbarnen som ville prova att cykla.

En tisdag med många energifyllda barn. Det tar sin tid innan vi kommer ut på gården med barnen. Mycket tid går åt att hitta bra kläder åt barnen så de inte ska frysa eller bli blöta. Snälla, se till att det finns fodrade regnstövlar och regnkläder och regnvantar. Det är svårt att vara liten och glad ute när man blir kall och blöt av novemberregnet.

Torsdag var en lyxdag med många personal. Alla fick lugn och ro vid på och avklädning. Alla fick chans att prova sina förmågor med kläderna . Lycka är att klara sig själv. Barnen växer när de upptäcker att de kan på egen hand.

 

Trevlig helg önskar vi på Blomman.