V.50

Blomman

Att julen står för dörren har inte gått att ta miste på den här veckan! I tisdags bjöd Lillstugan in till Pyssel-drop in med fika. Borden stod dukade med juliga flirtkulor, rött papper och annat som behövs när det ska pysslas så här års och för att komma i stämning flödade julmusiken. Pepparkakor till alla och ju fler man äter desto snällare blir man! Roligt att se hur våra härliga föräldrar dyker ner i limmet och googlar fram manualer när man gett sig på det mest avancerade pysslet. Julen är en härlig tid för alla!

IMG_3879

Nästa event blev Lillstugans luciafirande. Förväntan ligger ju ligger ju tät en sådan morgon och även om man väljer att vänta med att träda in i luciatågets rampljus är det en mysig och spännande händelse tillsammans med mamma och pappa. Alla sjöng; tyst för sig själv, högt och klart eller något mittemellan men roligt var det hursomhelst. Och sen mera pepparkakor! Resten av dagen flöt i en mysig lunk.

Och mitt upp i allt har vi i måndags också fått två nya goa tjejer till vår grupp, Agnes och Agnes. Vi hälsar dem och deras familjer varmt välkomna och säger också välkommen tillbaka Viktor som tog sig en tur till värmen och tankade lite energi och D-vitamin. Kul att ha er här!