V.2

Blomman

Nytt år nya möjligheter. Ny matta ny möblering? Ja den uppmärksamme har nog sett att Blomman ändrat skepnad litegrann och fått en varm, mjuk och lila toutch. Och det kan ju vara så att personalen fick lite habegär när det skulle till att mätas för den nya mattan så att när den kom var den också väldigt stor! Perfekt sa vi och ändrade snabbt om rubbet för att inte behöva erkänna misstaget. Barnen blev överförtjusta och övervilda men nu när stormen lagt sig är vi faktiskt mer än nöjda med resultatet. Det gjorde ju ingenting heller att vi blev tvungna att börja skapa lite ny konst till väggarna inne i Lilla rummet som nu är ett matrum och behöver bli lite trevligt och nöjsamt.

Ute kom vintern och vissa dagar har vi inte kunnat gå ut utan risk för ledsna näsor och tår, men andra dagar när temperaturen varit mer human har vi minsann rumlat runt i snön och halkat på is. Och på något sätt är det ju kul att kunna skilja en årstid från en annan, så man vet var på året man befinner sig.

Blommans planer för våren är fortsatt arbete för att behålla gruppen så positiv och harmonisk som den är. Alla får växa i sin takt med lite handledning och uppmuntran från oss pedagoger och sina kompisar, det har fungerat utmärkt hittills så vi fortsätter i samma anda.

Skrattar man utvecklas man, det är vår filosofi

image image