V.16

Blomman

Det här med söndagsångest är ingenting som vi i personalen på Blomman känner igen, för är det någonting vi vet så är det att veckorna endast består av en måndag som följs av en fredag och ”Trevlig helg!” I rasande fart går veckorna men trots det har vi bland annat hunnit med att plantera potatis, öva lite bollkänsla, ha ballongsamling, ha anksamling och måla penne-pasta. Just den aktiviteten var obeprövad sen innan och vi fick testa oss fram lite till bästa metod och resultat. Bäst var nog faktiskt att gegga runt med händerna. När pastorna torkat blev de ett tjusigt tillskott till våra pärlor och barnen gjorde halsband och armband. Och lite lite stoppa i munnen. Blir ju lätt så när man pysslar med mat.. Men jag kan försäkra att färgen är giftfri och kontrollerad och av finaste kvalité!

image

image imageimage