V.13

Blomman

Fortfarande ingen vår i sikte men en tidig påsk piggar ju alltid upp. Barnen har pysslat små kycklingar, en sort som hänger och dinglar i fönstret och en sort som sitter fast på fönstret. Det är alltid lika spännande att följa deras sinne för komposition när de nogsamt väljer var de ska placera ögon, näbb, fjädrar och ben. Med åldern kommer också önskan om att det ska se riktigt ut och alla delar hamnar på ungefärligt rimliga ställen. I början av karriären är det mer det kladdiga limmet som får mest uppmärksamhet.

Våra två färskaste kamrater börjar så sakta finna sig i sin nya situation och mer och mer inse vilket härligt gäng de hamnat i. De upptäcker nya saker varje dag och när chocken lagt sig ser man plötsligt skogen för alla träden, då blir dagen full av möjligheter!

Nu önskar vi på Blomman en riktigt Glad Påsk!

 

 

IMG_2699