V.15

Blomman

Det växlar snabbt mellan årstiderna och de senaste dagarna har vi kunnat njuta av lite vårkänslor. Påsken passerade och nu följer några helt vanliga veckor i gamla vanliga rutiner. På tisdagar fortsätter vi med vårt hälsotema där vi fokuserar på yoga och balans. Det är helt frivilligt att vara med men de flesta är nyfikna och bara man själv sätter igång räcker det som dragningskraft. Utan några instruktioner ser vi hur barnen av eget intresse härmar och tar efter de rörelser vi gör. Att bara ligga raklång och platt på golvet, för att snart känna hur det rycker och spritter i fötterna så att man bara måste snabbt upp och hoppa högt upp i taket är också ett kul sätt att lära känna sin kropp och vad den kan.

Nu har det så smått börjat torka upp tillräckligt i skogen också så att vi kan börja ta oss ut i terrängen. Vi planerar både korta och längre expeditioner i stor och liten grupp. Självklart anpassade till deltagarnas förmåga och dagsform.

Häromdagen gjorde vi också ny deg. Tänk att det är lika skoj varje gång!

IMG_2704

IMG_2708