V.41

Blomman

Det spelar väl egentligen ingen roll vem som började eller vem som kom på idén men det kom sig att vi fick feeling på Bockarna Bruse. På samlingen tog vi fram lådan med det saftiga gräset, det farliga trollet (som egentligen mest ser ut som en liten fe med vingar…), bron, herden Evald (som tillkom vid något tillfälle som ingen minns men nu är en naturlig del av sagan) och de tre bockarna. Denna lilla historia är lika spännande gång 1043 som den första vilket ju är tacksamt. På fruktstunden efter kunde ett barn inte hindra sig från att gå fram och tillbaka över äpplen och fötter och nynna för sig själv. Det var naturligtvis den stora bocken Bruse. Men eftersom leken var lite dåligt placerad fick vi ta med den ut istället. Alla som ville fick prova att gå över bron samtidigt som vi sjöng och valde man stora bocken fick man också lov att stånga trollet! Efter en miljon varv var det sen dags för mat. Och lite repris igen på eftermiddagen. Tillslut var alla bockarna iallafall riktigt mätta!

96FA88B3-7984-4569-9656-01855F6D0785

IMG_2807