V. 42

Måndag!

Fjärilen:
Denna vecka startade upp med sjuk personal, både Linda och Yvonne blev rejält förskylda över helgen. Nishta gick in och hjälpte Mirela på Blomman och Kerstin fick hjälp av en ny vikarie vid namn Karine. Amanda var på Fjärilen och gjorde sin prao.
Det blev mycket lek både inne och ute och dagen flöt på bra.

Blomman:
Vi välkomnar Boel som började hos oss. Vi hade samling och sjöng. Vi var ute en stor del av dagen.

Tisdag:

Fjärilen:
Tisdagen blev som dagen innan med den skillnaden att ytterligare en ny vikarie kom in på Fjärilen och stöttade upp verksamheten.  Hon heter Carolina. Mycket lek under dagen, som avslutades med disco.

Blomman:

Nallen var och hälsade på och vi läste saga om honom. Barnen tycke mycket om den sagan.

Onsdag:

Fjärilen:
Idag är Linda tillbaka och allt är som vanligt på huset.
Vi leker inne en stund efter frukost och när lekarna börjar ta slut drar vi oss ut. Vi som kommer ut först tar oss en liten skogspromenad på ca 1 tim. Det var mycket vatten i skogen och väldigt halkigt. Vi åt frukt, tittade på och hittade en massa vackra höstlöv och så lekte barnen i en koja.
Linda var kvar på Fjärilen med Hjalmar, Joy och Juni och de gjorde en trafikritning som skall vara till grund för en trafikmiljö, som vi skall bygga i bland annat papier-machie. Barnen hade en massa ideér och ritningen finns att beskåda i verksta´n.
Lite innelek på em och mellanmål inne, men sen gick vi ut igen. Många barn ritade en stund ute, och så blev det hemgång för oss allihop.

Blomman:
 

Torsdag:

Fjärilen:
Denna dag var det planerat att de stora barnen på Arkens förskola skulle komma och hälsa på våra stora, blivande skolbarn, men de fick förhinder och dök aldrig upp. Linda hade en matte-samling med barnen istället. De fick rita tre hus med tre fönster på varje och sen klura ut hur många fönster det blev tillsammans. Kul och interessant att se hur barnen tar sig an uppgiften. Sen lekte barnen inne tills det var dags för lunch. Övriga barn hade utelek som vanligt. På e.m. lekte vi inne.

Blomman:
Vi hade samling. Yvonne var inne och hjäpte oss.

Fredag:

Fjärilen och  Blomnman:
Ulrik jobbar med oss idag och är på Blomman, vi tackar så mycket för hjälpen.

Vi önskar er alla en trevlig helg och hoppas på att ni får bra städväder på lördag!               Fröknarna

Skriv en kommentar

You must be logged in to post a comment.