V. 22:

Hej alla! Hoppas att ni som var på Flatön fick en bra helg!

Måndag

Fjärilen:
Hjalmar, Liam och Vincent startade upp veckan med bygg-lek i Blå rummet. Isabella, Meija och Karl ritade ända tills vi gick ut. Juni jobbade på sin garnboll och Ida vävde, Joy och Lisa byggde med Meccano och jobbade med Lycko en stund. Leia och Signe var på Blomman och lekte. Sen var det utelek för alla med fruktstund.

Tisdag

Fjärilen: En helt vanlig dag på Fjärlen, Men Matilda vikarierade för Kerstin som var på kurs.

Onsdag

Fjärilen: Lek + blandade aktiviteter och så åkte Signe, Liam, Meija med Kerstin till biblioteket. Vi lämnade tillbaka böcker och lånade nya snabbt och lätt, så vi fick vänta på bussen tillbaka i 20 minuter. Efter lunch och massage-saga var några inne en stund, medan andra ville gå ut direkt. Mellanmålet åt vi ute och dagen avslutades med utelek.

Torsdagfå

Fjärilen: Då vad det dags för den stora utflykts-dagen till Alingsås och Nolhagaparken. En stund efter frukost gick vi iväg till bussen och hade så’n tur att lille-bussen kom och vi fick åka med, det innebar att vi inte fick så bråttom till tåget. På tåget var det mycket folk så barnen fick sitta på golvet första biten. Väl framme i Alingsås promenerade vi mot Nolhaga och hittade fram ganska bra, det tog oss ca en halv timma.
Efter en frukt lekte vi en stund på lekplatsen och åt sen våra matsäckar, det är nog det som är det mest spännande under dagen. Sen gick vi och tittade på djuren; hästar, getter, får, kaniner, fåglar och grisar. Vi åt glass och lekte en stund till på lekplatsen. Sen var det dags att gå tillbaka mot tåget. Vi tog gått om tid på oss, barnen var jätteduktiga på att gå. Vi vilade en stund i parken vid kyrkan och åt lite mellanmål innan vi fortsatte till tåget. Nu fick alla sittplatser direkt och det var skönt. Väl i Partille hade vi brått till bussen och fick springa sista biten. Sen gick/sprang vi upp för backen på trötta fötter. Barnen säger att de tyckte det var en kul, bra dag och det tyckte vi vuxna också. Tur med vädret hade vi med.

Fredag

Fjärilen: Efter lunch är det dags för Joy, Hjalmar och Juni att ha fyrpartsamtal med fröken från skolan.
Charlotta jobbar idag och hjälper oss under planeringar m.m. Tack så mycket!!

Trevlig helg!