V. 39

Hej alla!

Måndag

Fjärilen:
De sista barnen målade om framtiden, de övriga lekte till det var dags att gå ut vid ca 9.30. Det är blött ute på fm trots att det inte regnat, så galon och stövlar åker på nästan varje dag nu. det är bra för barnen får rutin på det, innan det blir allt för mycket varma kläder också. Det går också mycket bättre att baka och leka med sanden när den är fuktig, i övrigt mycket jage och andra springlekar.
Mattegruppen hade mattesamling med Tea.
Lite innelek och mer utelek på em.

Tisdag

Fjärilen:
Vad barnen har längtat efter denna utflyktsdag och så kom den då med strålande vackert väder. Alla ryggsäckar var packade med matsäck och det är det som är det mest spännande, barnen vill äta direkt! Vi gick upp till den lilla fotbollsplanen, då passade vi på att visa Sandra “våran skog”, för där kommer solen åt. Barnen sparkade boll och lekte i träden och i den lilla sandlådan. Några av oss lekte “Kom alla mina barn” och ca 11.30 blev det äntligen dags för att äta. Alla var nöjda med sin mat och åt med god aptit. Lite mer lek och vid 13-tiden var det dags att gå ner till Lillstugan igen för att hjälpa Blomman där det var kort om personal. Helena var sjuk och Mathilda var snäll och tog hand om köket, så vi hade ingen för Linda som var på kurs. Det blev en em med mycket utelek.