v. 43 – Blomman

En ny härlig måndag med nya utmaningar. Den största utmaningen denna dag var att försöka övertyga barnen om att det finns stora fördelar med regnväder. Blöta händer blir snabbt kalla och det här med vantar tycker inte alla är en bra ide. En som dock förstod fördelarna med vädret var Leo M. Han öste och hällde och plaskade i en pöl och var jätteglad. Vi hoppas att övriga knattar ska bli inspirerade av honom.

På tisdagen var det dags för Wilma och Ebba att få prova på att måla. Och inte med vilken färg som helst utan med fingerfärg!!!!! Linda förberedde omsorgsfullt den fina småbarnsanpassade fingerfärgen och gjorde i ordning så att allt skulle bli så bra som möjligt……….Så skulle då målarkalaset börja………men det ville inte Ebba och Wilma. Usch så dumt att sitta och kladda med sån där konstig färg. nej tack! ”sa” Wilma, Ebba doppade några fingrar och sedan var det nog med det. Nej, tjejerna var mer sugna på vårt vattentema och fick leka med vatten i en balja och ”bada ankan” och ”köra båten”.

 

Vi fick nytt material att leka med vilket var mycket var mycket uppskattat av både barn och personal. Nya underbara klossar som man inte kan låta bli att bygga med. vi fick en ny liten vän Ekorren som vi sjunger om.

Ha en underbar helg. vi ses på onsdag!!!!

kram från blomman-personalen.