Vecka 24

Vecka 24

 

120423_ballonger

Nu har vi haft ett par veckor med några födelsedagar! Vi började med att fira Simon som fyllde 4 år den 31 maj, sedan fyllde Boel 3 år den 9 juni och Linnea 5 år den 11 juni. Grattis till er!!

Simon valde att leka hunden och benet och till födelsedagsmat blev det makaroner och köttbullar!

Boel valde även hon att leka hunden och benet och valde Chicken nuggets till födelsedagslunch!

Linnea ville leka gubben i lådan, fast föredrog astronauten i lådan. Till lunch blev det soppa och pannkakor!

 

 

IMG_0432

 

IMG_0436

I tisdags var det väldigt varm på gården. Vi bestämde oss för att ta fram vattenspridaren och de flesta av barnen svalkade sig i den. Under mellanmålet hade vi picknick på filtar i skuggan. Det var uppskattat med picknick, så det får vi göra om!

 

IMG_0424

I början av veckan gick mycket tid åt till att förbereda för sommarfesten. Simon hade kommit på idén att vi skulle måla ett lakan att ha som bakgrund när vi stod och sjöng. Detta blev måndagens projekt och Leia, Simon, Moa, Meija, Vincent, Linnea, Isabella, Oliver, Hugo, Alexandra, Signe och Olof var med och målade. Det blev ett jättekonstverk!

 

IMG_0427

I tisdags var Meija, Moa och Isabella  med Sandra i skogen och plockade en massa grönt till rutschkanan. Sedan band vi buketter av grenarna. Vi hjälptes åt att klippa snören, binda och göra rosetter.

 

IMG_0442

På onsdagen var det äntligen dags för de sista förberedelserna! Många av barnen hjälpte till att pumpa upp ballonger och att sätta upp lakanet. Och vilken sommarfest det blev! Tack alla ni som kom och gjorde det till en härlig eftermiddag och kväll. Vi tycker att barnen var helt fantastiska med sina uppträdanden!

 

Kommer ni ihåg barnens tankar och idéer inför sommarfesten? Alla idéer har diskuterats och några kom de fram till att inte genomföra och några ville de ha med på festen!

 

1212

 

Glöm inte att det är vernissage på måndag! Då är ni lite extra välkomna in på avdelningarna tillsammans med ert barn vid hämtningen. På avdelningarna är det uppsatt dokumentation från året som barnen vill visa och berätta om.

 

Trevlig helg!