V.17

 

FJÄRILEN

Vi har haft en solig och härlig vecka tillsammans. I början av veckan var halva gruppen från Fjärilen på dockteatern ” Vägen till Bolero”. Barnen åkte kommunaltrafik ner till Chapmans torg i hop med personalen.

Vi fick blandade recensioner från barnen om hur teatern var.

 – Den var super rolig / Ingrid

-Det var roligt när hunden smet / Alexandra

– Den var tråkig / Tage

– Jag tyckte att den var så lång / Stella 

I teatern  fanns det en hund som hette Ingemar, han var en busig hund som smet i från logen.  Hunden var en av favoriterna i teatern.
Alla utflykter med barnen är en fröjd. De uppskattar allt vi gör tillsammans vilket gör oss så glada. De är alla jätte duktiga när vi är runt trafiken och går av och på bussar. De lyssnar fenomenalt och alla håller humöret uppe trots försenade bussar eller tidspress! Barnens glädje blir vår glädje!

 

Arkens skolgrupp var hos oss i veckan och lekte på vår ute gård. Det var en varm dag och vi åt frukt tillsammans. Denna gången hade vi ingen planerad aktivitet utan barnen fick tid att bara leka och skapa kontakt med varandra.

 

IMG_2689

 

Vi tog några barn med oss och gick i väg till lekplatsen i närheten av där Olof och Ida, Alexanda och Simon bor. Vi fick komma in på ett glas saft hemma hos Alexandra och en supersmaskig pepparkaka som fortfarande pratas om!!

 

Vi i personalen tycker att det har vart en solig och härlig vecka 🙂 Vi hoppas på fler av dessa framöver. Trevlig helg Alla föräldrar och barn!