V.18

Blomman

Förra veckan hade vi problem, stora problem. Det lät ungefär så här:

– Nej du kan inte ha gummistövlar på dig nu, du måste ha springskor.

– Nej man behöver inte vantar, jag LOVAR! – Men lilla vän, ta AV dig du svettas ju ihjäl! Nej inte fleecetröja nej inte mössa nej inte överdragsbyxor nej nej nej!

Man glömmer lätt att det här med årstider som kommer och går och väder som växlar, inte är helt självklart om det här kanske är ens andra vår. Och den förra liksom drog förbi medan man åt bröstmjölk och sov i åkpåse..  Men vi tjatar på med glädje och fortsätter att svettas och frysa in våren om vartannat, precis som man ska.

image

 

image

 

image

 

Trots att vi knappt såg insidan av huset alls förra veckan hann vi sätta igång med lite djungelmålningar. Olika nyanser av grönt och svampar att måla med och som avslutning lite glitter och några djur som bor mitt i det vackra.

image