V.39

Blomman

Det känns lite som att hösten är i antågande och vi börjar acceptera att regnkläder är det naturliga valet. Vi är ju rätt så bra på att uppmärksamma lite brister på barnens kläder när de kommer in blöta efter en regnig utevistelse men att vi vuxna står som sura katter i snygga men inte regntåliga jackor har liksom inte fått vår uppmärksamhet. Men hösten är till för förändring och nystart och snart ser ni ett gäng överlyckliga och torra pedagoger sitta i sandlådan i nya, gula jackor. Inget dåligt väder heter det ju!

På avdelningen rullar livet på. Nya barn in i gruppen innebär nya kompisar och nya konstellationer. Vi ser med glädje hur de äldre barnen växer både på längden och som förebilder och lite yngre barn som nu kommer ur sitt skal och visar sina rätta takter. Några härliga asgarv vid lunchbordet sprider värme.

Utveckling kan ta sig uttryck på många sätt, sitta på en livsfarlig potta eller rita sin huvudfotingfamilj; vi ska alla den vägen vandra…

image

image