Fjärilen

Det känns helt underbart att skriva till er från nya supersnabba dator!

Tack till er som var inblandade i valet av datorn, den fungerar suveränt!

 

Det händer otroligt mycket hos oss på fjärilen just nu. Vi övar inför vårt lucia firande och arbetar samtidigt flitigt med det naturvetenskapliga fokusområdet där vi har valt att fokusera oss på dinosaurier.

Första gruppen har vart i väg till det naturhistoriska museet för att skissa av det häftiga Skelettet. Barnen hade det jätte mysigt, med det som var coolast var ändå att man fick klappa några uppstoppade djur och titta på blåvalen.

Vi försöker att komma i väg på gymnastiken varje onsdag, barnen uppskattar verkligen de stunderna när de får dansa loss med oändlig plats omkring sig. Vi har provat lite olika redskap och övar balans, kullerbyttor, stå på huvudet och hjula. Alla är delaktiga och ser fram emot att få komma i väg 🙂

En bild säger mer än tusen ord så här kommer lite bilder på hur det kan se ut för barnen.

IMG_0438[1]IMG_0443[1]

 

 

 

IMG_0380[1]

IMG_0377[1]

IMG_0386[1]

IMG_0291[1]       IMG_1129[1]IMG_1100[1]