V.51

Blomman

Vad bra det gick, luciafirandet. Det gick så bra för alla barnen som sjöng så fint och vågade gå i tåg och ställa upp framför 100 föräldrar i mörkret. Några klarade hela vägen och några halva, men alla klarade något och det är inte lite det. Och sen blev det frukost, 8 pepparkakor och pyttelite macka står man sig bättre på än man skulle kunna tro.

Vad bra det gick också hela denna terminen. Med nya kompisar och gamla. Det gick så bra att lära sig klättra upp på den stora klätterställningen så fröknarna fick lite panik och kom springandes ifall man skulle få för sig att ta en flygtur ner. Det gick också bra att lära sig få färg på fingrarna och hur man limmar fast vackra paljetter och annat pynt. Och hur man sitter i en samling och vilken sång man sjunger när en liten gris tittar upp ur lådan. Och att man kanske utan att man tänkt på det fått starka tänder som tuggar skal på äpplet och att sås på pastan är rätt ok.

Det gick bra också för han som först sprutade tårar och frustration när ytterkläderna kom fram och nu bara hoppar i som ingenting och står snällt innanför dörren och väntar på “en frök ute”.

Det gick bra för oss vuxna i gruppen också. Vi har verkligen skrattat från augusti till december. Både med varandra och åt varandra, det gäller ju att bjuda på sig själv.. Vi trivs verkligen i varandras sällskap och inte bara vattkoppor och snor sprids, den goda stämningen är också väldigt smittsam.

Nu är allt som är kvar att önska en God Jul och Gott Nytt År och Ses Igen Nästa År!

image