V.9

Blomman

Veckan som gick var en sån där vecka man haft framför sig så länge så nu när den är förbi hängde man inte riktigt med. Det var W’s sista vecka hos oss på Blomman och nu är det slut. Slut med taco-historier, slut med änglahår, slut med dressing på grönsaker och slut med halsbandspresenter till mamma. Och slut med vanthjälp i hallen och med somnaklapp på lillkillen bredvid. Det är som vanligt ett stort hål att fylla och det skaver lite när de tar sina saker och försvinner bort i korridoren, mot nya utmaningar och svåra pussel. Som tur är kommer det två nya filurer på måndag och allt kan börja om igen.

I övrigt har vi tränat oss på ärtpåsbalans och på att balansera på våra lagom höga berg och på att göra ny deg äntligen och att gegga ner sig riktigt ordentligt på gården. Allt har gått riktigt bra tycker vi!

image image