V.47

Blomman

Äntligen har vi börjat få klart våra nya namnskyltar! Den som väntar på något gott brukar det ju heta och det stämde även denna gång för vi blev riktigt nöjda med resultatet. De är gjorda som en trestegsraket där barnen fått måla en tavla, tryckt sin hand i saltdeg och målat den och till sist klistrat sitt namn.

Vi har också testat att måla med pappersrullar som är uppklippta i ena änden. Man doppar sen i färg och stämplar på pappret och vips har man skapat ett härligt fyrverkeri! Lätt och kul aktivitet som gav stor effekt även för de minsta, vilket brukar uppskattas.

Höstruskfesten avlöpte på bästa sätt tycker vi! Lagom höstruskigt väder, mycket folk och ett för året rätt så klurigt ordpussel i skogen. Synd bara att någon (eller något? ) ryckte med sig bokstaven T på ett tidigt stadie, hade den bara hängt på sin plats hade nog samtliga kommit på rätt svar, eller hur?!

IMG_2607

 

IMG_2606